Welkom op WWW.DEDEEPIES.NL
Home Reizen Gastenboek Links
Beginstand 18400 Eindstand 19701 Datum April 2010
Flag Counter
2010 Moezel


Moezelreisje

Vrijdag 2 april 2010

Vrijdagmorgen om ca 11 uur vertrokken. Met het zonnetje op weg naar Herwijnen waar we het weekend gaan staan met Carola omdat die een tent heeft gekocht en wilde die wel uitproberen. De weersvoorspellingen zijn echter niet al te best maar we riskeren het toch maar. Na de middag begon het al, regen en hagel. Carola kwam om ca 15.00 uur aan en toen begon het geouwehoer! In de harde wind een tentje opzetten valt toch wel tegen, maar na een half uurtje was het toch zover. De auto leeggehaald en toen kon het kamperen beginnen. Verder de hele dag geregend.
201004006
Zaterdag 3 april
Heerlijk geslapen en een lekker ontbijtje genuttigd! Ja, hier is nog niet veel te beleven maar Trees gaat vandaag met Carola naar Leerdam boodschappen doen want we hebben nog het een en ander nodig voor de Pasen. We staan hier met nog een andere camper op de camping!
201004011
Zondag 4 april
Ook vandaag ziet het er zeer somber uit. Het valt er met bakken uit! Maar we zitten droog en we hebben wat te kijken. Er varen hier de hele dag schepen op de Waal dus er is altijd wel beweging.

201004013 Maandag 5 april
Vandaag gaat Carola weer naar huis en heeft het toch fijn gehad ondanks het slechte weer! Wij gaan nog een paar dagen richting Duitsland om te kijken of de zon daar wel schijnt! Om 12.30 Vertrokkenen via Nijmegen naar Duitsland. Mettmann is voor vandaag de bestemming. De rest van de week een beetje in Sauerland rondneuzen. We staan nu op een camperplaats midden in het stadje , gratis, en vlak bij de Lidl, ook gratis want hij is dicht! Ook hier is dus 2e paasdag alles dicht. Vandaag lekker weer geweest zonder regen en veel zon. Hopelijk houden we het zo nog even.
Dinsdag 6april
We hadden heerlijk geslapen in Mettmann en zijn daar om een uur of 10 aangereden. We stonden er met 4 campers. Richting Winterberg zouden we gaan maar daar aangekomen waren er geen camperplaatsen te vinden. Onderweg we een stuk of 10 geprobeerd maar allemaal niks. Toen zijn we maar weer richting Siegen gereden. Hier staan we bij het zwembad op een van de vier camperplaatsen. Alles bij de hand en een dame van de gemeente kwam ook nog eens folders brengen en routes. Staanplaatsen gratis, water 10 minuten voor 1 euro en de stroom 87 uur voor 1 euro! Koopje dus.
201004032
Woensdag 7 april
Vanaf Siegen een beetje de hele dag op ons gemak gereden, toch bijna 200 km mooie rit langs de Moezel en hier en daar flinke klimmen. Om een uur of 3 waren we in Enkirch waar we maar zijn blijven staan op een grote camperplaats. Kosten 6 zonder stroom. Valt dus nogal mee! Morgen maar zien wat we gaan doen.
Donderdag 8 april
Vandaag niet ver maar wel veel gereden omdat de weg afgesloten was. We wilden naar Mehring maar de weg was afgesloten, dus omrijden geblazen. Hier staan we weer op een mooi plekje langs de Moezel waar we al meer hebben gestaan. Het weer was vandaag niet veel bijzonders en op dit moment regent het zelfs een beetje.
201004040
Vrijdag 9 april
Vandaag niet weggeweest van de camping! Wel voor een wandelingetje en lekker buiten zitten lezen. 's Avonds heerlijk zitten eten in het restaurant voor 23 euro en we hadden er wel met 4 man van kunnen eten!
201004041
Zaterdag 10 april
Vandaag een lange dag gemaakt! Om ca 10 uur aangereden met de bedoeling om in Luxemburg te gaan staan. Nergens een camperplaats te vinden en dan blijf je maar rijden, in dit geval tot in Hamoir. We staan hier op een mooie camperplaats midden in het centrum en dan zien we morgen wel weer.
201004042
Zondag 11 april
Op tijd en op ons gemak vertrokken richting huis. Nog geen plaatje gevonden voor een lekker bakkie en dus maar doorgereden naar Neerpelt waar wel een 40 campers stonden. Daar ook maar aangesloten en tot maandagmorgen daar gestaan.
Maandag 12 april
Ja in een half uurtje weer thuis waar we maar meteen begonnen met de camper leeg te maken anders doen andere mensen dat wel voor je! Toch nog 1300 km gereden.